Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!
Register
0%
Fullscreen
Lights Toggle

Emrat e pemëve në gjuhën angleze

Description

Ky është një kuiz për pemët se si quhen në gjuhën angleze. Testoni veten se sa dini rreth emrave të pemëve se si quhen në gjuhën angleze.rnrnrnTestoni njohurite tuaja ne gjuhen angleze.rnrnKuize anglisht, Kuize te ndryshme anglisht, kuize anglisht dhe shqip, kuize te ndryshme anglisht, gjuha angleze, gjuhe angleze dhe gjuhe shqipe, English Quiz, Apple, Strawberry, Peach, Pear, Grape, Blackberry, Cherries, Banana, Plums, Orange, Teste anglisht, teste te ndryshme ne gjuhen angleze, gjuha angleze,

Instructions

Game Stats

This game was played 19 times!

Game Tags

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website: