WoW Gold Guide
Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!
Register
0%
Fullscreen
Lights Toggle

Kuizi Biologjia pjesa e 13

Description

Ky eshte nje kuiz nga Biologjia.Pjesa e 13 permban 10 pyetje te ndryshme nga Biologjia.Pra testoni njohurite tuaja se sa dini rreth biologjise. Secila pyetje eshte me nga 4 opcione apo pergjigje ku vetem njera eshte e sakte.

Testoni njohurite tuaja ne Biologji dhe pergatituni rreth testit te semimaturës, matures apo testit pranues në fakultet.

Instructions

Game Stats

This game was played 266 times!

Game Tags

, , , , , , , , ,

Game Categories

Stormy Games is proudly powered by WordPress Arcade